Sponsor van Het BeterBoek

Home  /  Door wie   /  MVO  

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voorde kinderafdeling en dagbehandeling in het AMC - Emma Kinderziekenhuis te Amsterdam.

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen.
Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

https://www.meteau.nl/product/beterboek/

Buy Aid / Make a Wish

Al vele jaren koopt Vi.a.Vi een aantal van haar kantoorbenodigdheden in bij Buy Aid. Indirect steunen wij daarmee Make a Wish, een van de goede doelen van Buy Aid. Het bedrijfsmodel van Buy Aid garandeert dat van elke € 100 die wij kopen € 10,00 wordt doorgestuurd naar een van haar goede doelen. Buy Aid werkt bij de inkoop van de producten met bedrijven samen die mensenrechten, arbeidsrechten en het milieu respecteren.

https://buy-aid.nl

Only Friends

Only Friends biedt op een toonaangevende manier sporters met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving.

Het unieke en hypermoderne Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord is de thuisbasis van Only Friends en is bij uitstek geschikt voor deze sporters. In het clubhuis van het Friendship Sports Centre is de Wall of Friends onthuld. Vrienden van het Centre én Only Friends hebben zich verbonden aan deze prachtige plek door eenmalig € 100 te doneren. Vi.a.Vi heeft zich, als Noords bedrijf, niet onbetuigd willen laten en uiteraard gedoneerd. Verder helpen wij waar mogelijk mee aan het werven van donateurs.

https://onlyfriends.nl/

https://friendshipsc.nl/wall-of-friends/

Rotary

De leden van Rotary zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen overal in de wereld te verbeteren. Vi.a.Vi is al meer dan een decennium betrokken bij het mede opzetten van fundraisingsprojecten, maar stelt ook haar (vak)kennis ter beschikking. Een aantal van de projecten zijn:

  • Collectes voor het gehandicapte kind
  • Donaties Voedselbank
  • Donaties Luierfonds
  • Kleding voor Hebben & Houwen
  • IMC Weekend School
  • Dag met een sterretje
  • Kerstdiners
  • Pinksterpakketten
  • Diverse acties bewoners Noord in coronatijd

https://www.rotary.nl/amsterdamnoord/ 

Zakenvriend van KWF

Toen KWF Kankerbestrijding in 1949 werd opgericht, waren de vooruitzichten voor kankerpatiënten uiterst somber. 

Vijf jaar na de diagnose was nog slechts een kwart van hen in leven. Inmiddels is dat aantal gestegen tot twee derde. Een hoopvolle tussenstand die mede mogelijk is gemaakt dankzij Zakenvrienden. Zij helpen kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker, die daardoor in staat zijn om de ziekte beter te doorgronden, op te sporen en te behandelen. Vi.a.Vi heeft een jaar lang maandelijks geïnvesteerd in het onderzoeksproject Hersentumor van Karin Gehring.

https://www.kwf.nl/help-mee/help-mee-als-bedrijf