Verhoef en Veltman

De basis van Vi.a.Vi

Anneriek Verhoef en Pauline Veltman leerden elkaar kennen als collega’s bij verschillende opdrachtgevers waar zij afwisselend werkten als officemanager, directiesecretaresse en projectsecretaresse. Nadat ze voor een nieuwe opdrachtgever opnieuw alles zelfstandig hadden georganiseerd, besloten zij hun expertise aan te bieden namens hun eigen bureau, Vi.a.Vi.

Het team van Vi.a.Vi

Het team van Vi.a.Vi bestaat uit zeer betrokken professionals. Allen hebben vele jaren ervaring en zijn gekwalificeerd voor dit werk. Anneriek en Pauline zijn blij een beroep te kunnen doen op hun expertise en flexibiliteit. Samen met het team staan wij echt sterk! Op het bureau is verder Katinka Stoop werkzaam. Zij is altijd graag bereid tot een stapje meer voor onze klanten.

Maatschappelijk verantwoorde ondernemers

Vi.a.Vi wil zich ook maatschappelijk verantwoord inzetten. Reden waarom Vi.a.Vi is toegetreden tot het bestuur van een ondernemersvereniging en een stichting voor bijzonder speeltuin- en buurtwerk. Ook de Rotary wordt wekelijks bezocht en daarmee worden ook de vele goede doelen gesteund. Wij zijn er verder trots op al vele jaren te kunnen werken met onze wajong'er, geworven via Emma@work. Vi.a.Vi zet bij voorkeur professionals van 50+ in voor haar opdrachten.

Wilt u eens kennismaken? Neem dan contact op.