Verhoef en Veltman

Home  /  Wie   /  Verhoef en Veltman  

De basis van Vi.a.Vi

Anneriek Verhoef en Pauline Veltman leerden elkaar kennen als collega’s bij verschillende opdrachtgevers waar zij afwisselend werkten als officemanager, directiesecretaresse en projectsecretaresse. Nadat ze voor een nieuwe opdrachtgever opnieuw alles zelfstandig hadden georganiseerd, besloten zij hun expertise aan te bieden namens hun eigen bureau, Vi.a.Vi.

Kwaliteit tot in detail

Vi.a.Vi staat voor Veltman en Verhoef; twee vrouwen die het werk voor hun opdrachtgevers altijd tot in detail verzorgen en uitsluitend voor de kwaliteit gaan. De naam is ook een knipoog naar hun dagelijkse werk, ze zitten letterlijk vis-à-vis. Ze vullen elkaar naadloos aan en nemen elkaars werk als het nodig is, zo over. In deze samenwerking staan de klant én de kwaliteit altijd centraal, een visie die verankerd is in de dienstverlening van Vi.a.Vi.

Maatschappelijk verantwoorde ondernemers

Naast eenzelfde arbeidsethos hebben Pauline en Anneriek ook veel andere overeenkomsten. Beiden volgden de Schoevers-opleiding, zijn erg sportief én ook maatschappelijk actief. Dit laatste heeft ook z’n effect binnen Vi.a.Vi. Als ondernemers willen ze zich ook maatschappelijk verantwoord inzetten. Daarom wordt jaarlijks een goed doel gesponsord, hebben ze een wajong’er in dienst via Emma@work en plaatsen ze bij voorkeur werknemers van 50plus op de arbeidsmarkt.

Uw personal assistant (PA)

Anneriek Verhoef en Pauline Veltman zijn de ‘spin in ’t web’ van Vi.a.Vi en sturen op diezelfde manier nu andere secretariaten, secretaresses en notulisten aan. Als uw personal assistant (PA) regelen zij het voor u! Wilt u eens kennismaken? Neem dan contact op.