Tijdelijk of vast personeel

Via werving, selectie of detachering

Met zo veel ervaring en zo’n groot netwerk in secretariële ondersteuning, kennen wij het klappen van de zweep. Wij weten waar u behoefte aan heeft en wat voor type ondersteuning u het beste kunt gebruiken. Daarom zetten wij deze kennis en ervaring ook voor u in. Of dat nu voor tijdelijk extra personeel is of voor personeel in vaste dienst. Wij helpen u bij uw zoektocht naar een secretaresse, een personal assistant (PA) of een andere ondersteunende medewerker.

Werving & selectie

Wilt u uw secretariaat niet outsourcen maar geeft u de voorkeur aan een vaste medewerker op uw eigen locatie? Dan is werving & selectie een goede manier om uw nieuwe medewerker te vinden. Met uw wensen en praktische informatie over de werkzaamheden vinden wij uw secretaresse.

Detachering

Soms heeft u even extra ondersteuning nodig. Omdat er zieken zijn of ineens extra capaciteit nodig is. Een secretaresse of andere ondersteunende medewerker op tijdelijke basis biedt dan uitkomst. Wij helpen u die medewerker te vinden met onze detacheringsservice.

Projectondersteuning en -begeleiding

Heeft u tijdelijk extra bezetting nodig om het project uit te kunnen voeren? Voor projectassistentes en projectsecretaresses die het project ondersteunen, begeleiden of ten tijde van het project de backoffice bijstaan, kunt u bij ons terecht. En wilt u geen extra, tijdelijk personeel maar wel praktische ondersteuning tijdens de drukte van een project? Dan voeren wij uw secretariaat zodat u zich kunt richten op uw project. 

Een overzicht van de bedrijven en organisaties waarvoor wij in de afgelopen jaren functies mochten invullen, vindt u bij Referenties.>

Wij vinden uw nieuwe medewerker

Laat ons uw nieuwe medewerker vinden voor een vaste of tijdelijke functie. Met onze achtergrond in secretariële ondersteuning, detachering én werving & selectie kunnen wij u daar steeds weer goed mee van dienst zijn. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.